Ik ben Manon! - BLOG

Ik ben Manon! - BLOG

Manon Decoraties

MD is een handwerkbedrijf dat iedereen blij maakt met creatieve cadeautjes, accessoires en decoraties. Ik maak diverse dingen, net waar ik zin in heb! Dit blog geeft je een kijkje achter de schermen!

Welkom op mijn blog

Welkom op mijn blogPosted by Manon Decoraties 30 Apr, 2017 12:15

Leuk dat je een kijkje neemt op mijn nieuwe blog! Ondertussen heb ik heel wat social media om bij te houden voor MD, maar ik heb toch besloten deze blog te starten. Manon Decoraties is een webwinkel, waardoor veel mensen zich afvragen wie er nou eigenlijk achter al dat handwerk zit. Heel begrijpelijk, dus ik laat graag meer van mezelf zien!

Net als mijn handwerk dat allerlei kanten op gaat, kan de inhoud van deze blog ook erg verschillen. Ik zal updates voor markten plaatsen, patronen en boeken recenseren, maar ook gewoon een kijkje achter de schermen geven :)

Mocht je direct op deze blog terecht zijn gekomen en graag een kijkje willen nemen op mijn website, klik dan hier voor mijn website! Laat ook gerust reacties achter op mijn berichten. Een groot deel van mijn idee├źn komt voort uit jullie feedback en reacties!

Liefs,
Manon

  • Comments(0)//blog.manondecoraties.nl/#post0