Ik ben Manon!

Ik ben Manon!

Manon Decoraties

MD is een handwerkbedrijf dat iedereen blij maakt met creatieve cadeautjes en decoraties, van schilderijen tot gehaakte planten. Dit blog geeft je een kijkje achter de schermen!

Etsy Made in NL - Leiden

NieuwsPosted by Manon Decoraties 27 Nov, 2017 21:43

Gisteren een heel succesvolle markt achter de rug op de Etsy Made in NL - Leiden markt. Aangezien dit de eerste keer is dat dit event in Nederland gehouden werd, hoop ik natuurlijk dat alle edities (Amsterdam, Utrecht, Maastricht en Leiden) succesvol genoeg zijn geweest om volgend jaar weer georganiseerd te kunnen worden! Maar eigenlijk twijfel ik daar niet aan.

Voor mij was dit ook weer een soort eerste keer. Hoewel dit mijn 4e markt was, is dit toch de 1e vintage&lifestyle markt waar ik heb gestaan! En dat merk ik meteen aan de verkoop. Een goede boost dus om het voortaan wat grootser aan te pakken en om vooral meer vertrouwen te hebben in mijn eigen bedrijf!


Ik weet dat het najaar het beste seizoen is voor mijn handwerk, omdat mensen graag leuke en unieke cadeaus willen kopen voor de feestdagen. Na gisteren hoop ik echter voldoende inspiratie te hebben opgedaan om ook in het voorjaar/zomer eens op een gave markt te kunnen staan! Een nieuwe uitdaging!

  • Comments(0)//blog.manondecoraties.nl/#post14

Kom naar de Etsy Made in NL - Leiden Markt

NieuwsPosted by Manon Decoraties 19 Nov, 2017 16:35
Het is weer zover: de feestdagen staan voor de deur. Etsy Made in NL organiseert door heel NL de allerleukste Handmade & Vintage kerstmarkten. Zo organiseert de Leidse Etsy Community ook een kerstmarkt op 26 november. Natuurlijk doet Manon Decoraties hier ook aan mee. Kom dus gezellig langs en scoor nog snel die leuke Sint- en Kerstcadeaus, direct bij de maker zelf.


Locatie: Scheltema, Marktsteeg 1, Leiden.
Tijd: 11:00-17:00
Entree: gratis
Betaalmogelijkheden: bij mij kun je (contactloos) pinnen & contant betalen!

Klik hier voor het aanbod aan Etsy verkopers die op de markt zullen staan

  • Comments(0)//blog.manondecoraties.nl/#post13

Patroon gehaakte octopussen vernieuwd

NieuwsPosted by Manon Decoraties 30 Oct, 2017 21:36
De gehaakte cactussen zijn altijd mijn meest gewilde serie geweest. Echter, dankzij het enthousiasme van oneindige stroom Franse klanten is de octopusserie op weg naar eigen roem! Hierdoor heb ik besloten het patroon te vernieuwen en verbeteren. Zo zijn de octopussen vanaf nu wat groter en van steviger acrylgaren!Ik krijg veel vragen over het maken van deze lieve octopussen voor coveuse baby's. Hoewel ik jullie graag blij maak op deze manier, zijn deze knuffeltjes NIET geschikt voor coveuse baby's! Coveuse knuffels moeten voldoen aan een streng eisenpakket en mijn octopussen zijn ontworpen als kraamcadeau ter decoratie.

Natuurlijk neem ik jullie feedback wel mee en ben ik begonnen met het voorbereiden van octopussen van 100% katoen die aan alle veiligheidseisen voldoen. Het is echter nog niet bekend wanneer deze octopussen in mijn shop komen.  • Comments(0)//blog.manondecoraties.nl/#post11

MD in een nieuw jasje

NieuwsPosted by Manon Decoraties 30 Oct, 2017 21:29
Het werd tijd om het bedrijf in een nieuw jasje te steken, dus is er de afgelopen maand hard gewerkt aan deze verandering. Zo is er een gloednieuwe website gelanceerd, met een frisse uitstraling en meer informatie. De nieuwe homepagina weergeeft nu ook een actueel nieuwsoverzicht. Zo zie je meteen wat je gemist hebt!

Het stopt niet bij alleen de website. Per seizoen worden er nu nieuwe productfoto's gemaakt, die passen bij het nieuwe karakter van MD. Hieronder zie je een paar voorbeelden. Ik ga dus voortaan regelmatig naar buiten wanneer ik de kans zie om een mooie foto te maken!


MD heeft veel seizoensseries, die alleen te bestellen zijn in het desbetreffende seizoen. Dit heb je wellicht al gemerkt na het bezoeken van mijn Etsyshop. Om het overzichtelijker te houden zijn bepaalde series voortaan ook niet meer zichtbaar op de website, wanneer deze niet te bestellen zijn. Zo zijn op dit moment de lente- en zomerseries niet terug te vinden op de website.

Vergeet ook niet om de website te bekijken indien je dit nog niet gedaan hebt! Ga naar www.manondecoraties.nl


Je ziet het goed, dit is een nieuwe serie... Maar wat ik hier wil demonstreren is het feit dat MD nu producten fotografeert in samenwerking met modellen! Zo krijg ik hulp van kindermodel Brenda (bijna 11) en binnenkort ook van een nieuw damesmodel!  • Comments(0)//blog.manondecoraties.nl/#post10