Ik ben Manon! - BLOG

Ik ben Manon! - BLOG

Manon Decoraties

MD is een handwerkbedrijf dat iedereen blij maakt met creatieve cadeautjes, accessoires en decoraties. Ik maak diverse dingen, net waar ik zin in heb! Dit blog geeft je een kijkje achter de schermen!

Nieuwe patronen voor de mini portemonnees

NieuwsPosted by Manon Decoraties 12 May, 2018 14:17

Shopupdate

Er zijn nieuwe zomerse prints toegevoegd aan de reeks mini portemonneetjes! De vossenpatronen waren erg populair, maar zullen pas weer terugkomen rond september 2018. Geniet nu lekker van deze frisse zomerpatronen, met hippy jungle print of ga terug naar de jaren 90 met deze stippen en geometrische figuren...

Natuurlijk zijn deze etuis ook weer volledig gevoerd en zijn ze gemaakt van 100% katoen!

Ga direct naar de shop:
Back to the 90s
Jungle vibes  • Comments(0)//blog.manondecoraties.nl/#post20

World of Etsy Spring SALE

NieuwsPosted by Manon Decoraties 18 Mar, 2018 10:03
22 t/m 29 maart 2018

Van 22 t/m 29 maart organiseert Etsy een World of Etsy Spring Sale, waarbij deelnemende Etsyshops 10-60% korting op hun producten geven! Natuurlijk doet Manon Decoraties hier ook aan mee. Tijdens deze uitverkoopweek profiteer je van 10% korting op ALLE producten in mijn Etsyshop. Maak hier dus zeker gebruik van!  • Comments(0)//blog.manondecoraties.nl/#post19

Nieuwe reisdagboeken in de shop!

NieuwsPosted by Manon Decoraties 05 Mar, 2018 20:35

De reisdagboeken waren vorig jaar snel uitverkocht. Dit jaar zijn ze vernieuwd, met een nieuw sluitsysteem. De leren flappen worden nu aan elkaar geregen met waxdraad, in plaats van bij elkaar gehouden door een elastische band. Er staan weer nieuwe exemplaren in de shop! Vergeet niet: elk exemplaar is uniek en kan maar één keer gemaakt worden. Daarom zal er altijd een nieuw aanbod in de shop komen.

Wat vind jij van het nieuwe, rustige uiterlijk? Ik ben er helemaal weg van! Bij elk exemplaar komt een leuk certificaatje:  • Comments(0)//blog.manondecoraties.nl/#post18

Leegverkoop cactussen

NieuwsPosted by Manon Decoraties 24 Jan, 2018 21:11

LEEGVERKOOP! Al mijn cactussen in de Etsyshop moeten weg! De gehaakte cactussen ondergaan dit voorjaar een metamorfose, waardoor het oude model niet meer verkrijgbaar zal zijn binnenkort. Ik heb nog een kleine voorraad gehaakte cactussen van de oude serie in de winkel staan. Grijp je kans en scoor nog een paar leuke cactussen voor de lage prijs van €5 en €6. OP=OP, en het gaat hard. Mis het niet. Natuurlijk houd ik jullie op de hoogte van de nieuwe serie zodra ik deze ga lanceren!

  • Comments(0)//blog.manondecoraties.nl/#post17

Etsy Made in NL - Leiden

NieuwsPosted by Manon Decoraties 27 Nov, 2017 21:43

Gisteren een heel succesvolle markt achter de rug op de Etsy Made in NL - Leiden markt. Aangezien dit de eerste keer is dat dit event in Nederland gehouden werd, hoop ik natuurlijk dat alle edities (Amsterdam, Utrecht, Maastricht en Leiden) succesvol genoeg zijn geweest om volgend jaar weer georganiseerd te kunnen worden! Maar eigenlijk twijfel ik daar niet aan.

Voor mij was dit ook weer een soort eerste keer. Hoewel dit mijn 4e markt was, is dit toch de 1e vintage&lifestyle markt waar ik heb gestaan! En dat merk ik meteen aan de verkoop. Een goede boost dus om het voortaan wat grootser aan te pakken en om vooral meer vertrouwen te hebben in mijn eigen bedrijf!


Ik weet dat het najaar het beste seizoen is voor mijn handwerk, omdat mensen graag leuke en unieke cadeaus willen kopen voor de feestdagen. Na gisteren hoop ik echter voldoende inspiratie te hebben opgedaan om ook in het voorjaar/zomer eens op een gave markt te kunnen staan! Een nieuwe uitdaging!

  • Comments(0)//blog.manondecoraties.nl/#post14

Kom naar de Etsy Made in NL - Leiden Markt

NieuwsPosted by Manon Decoraties 19 Nov, 2017 16:35
Het is weer zover: de feestdagen staan voor de deur. Etsy Made in NL organiseert door heel NL de allerleukste Handmade & Vintage kerstmarkten. Zo organiseert de Leidse Etsy Community ook een kerstmarkt op 26 november. Natuurlijk doet Manon Decoraties hier ook aan mee. Kom dus gezellig langs en scoor nog snel die leuke Sint- en Kerstcadeaus, direct bij de maker zelf.


Locatie: Scheltema, Marktsteeg 1, Leiden.
Tijd: 11:00-17:00
Entree: gratis
Betaalmogelijkheden: bij mij kun je (contactloos) pinnen & contant betalen!

Klik hier voor het aanbod aan Etsy verkopers die op de markt zullen staan

  • Comments(0)//blog.manondecoraties.nl/#post13

Patroon gehaakte octopussen vernieuwd

NieuwsPosted by Manon Decoraties 30 Oct, 2017 21:36
De gehaakte cactussen zijn altijd mijn meest gewilde serie geweest. Echter, dankzij het enthousiasme van oneindige stroom Franse klanten is de octopusserie op weg naar eigen roem! Hierdoor heb ik besloten het patroon te vernieuwen en verbeteren. Zo zijn de octopussen vanaf nu wat groter en van steviger acrylgaren!Ik krijg veel vragen over het maken van deze lieve octopussen voor coveuse baby's. Hoewel ik jullie graag blij maak op deze manier, zijn deze knuffeltjes NIET geschikt voor coveuse baby's! Coveuse knuffels moeten voldoen aan een streng eisenpakket en mijn octopussen zijn ontworpen als kraamcadeau ter decoratie.

Natuurlijk neem ik jullie feedback wel mee en ben ik begonnen met het voorbereiden van octopussen van 100% katoen die aan alle veiligheidseisen voldoen. Het is echter nog niet bekend wanneer deze octopussen in mijn shop komen.  • Comments(0)//blog.manondecoraties.nl/#post11

MD in een nieuw jasje

NieuwsPosted by Manon Decoraties 30 Oct, 2017 21:29
Het werd tijd om het bedrijf in een nieuw jasje te steken, dus is er de afgelopen maand hard gewerkt aan deze verandering. Zo is er een gloednieuwe website gelanceerd, met een frisse uitstraling en meer informatie. De nieuwe homepagina weergeeft nu ook een actueel nieuwsoverzicht. Zo zie je meteen wat je gemist hebt!

Het stopt niet bij alleen de website. Per seizoen worden er nu nieuwe productfoto's gemaakt, die passen bij het nieuwe karakter van MD. Hieronder zie je een paar voorbeelden. Ik ga dus voortaan regelmatig naar buiten wanneer ik de kans zie om een mooie foto te maken!


MD heeft veel seizoensseries, die alleen te bestellen zijn in het desbetreffende seizoen. Dit heb je wellicht al gemerkt na het bezoeken van mijn Etsyshop. Om het overzichtelijker te houden zijn bepaalde series voortaan ook niet meer zichtbaar op de website, wanneer deze niet te bestellen zijn. Zo zijn op dit moment de lente- en zomerseries niet terug te vinden op de website.

Vergeet ook niet om de website te bekijken indien je dit nog niet gedaan hebt! Ga naar www.manondecoraties.nl


Je ziet het goed, dit is een nieuwe serie... Maar wat ik hier wil demonstreren is het feit dat MD nu producten fotografeert in samenwerking met modellen! Zo krijg ik hulp van kindermodel Brenda (bijna 11) en binnenkort ook van een nieuw damesmodel!  • Comments(0)//blog.manondecoraties.nl/#post10