Ik ben Manon! - BLOG

Ik ben Manon! - BLOG

Manon Decoraties

MD is een handwerkbedrijf dat iedereen blij maakt met creatieve cadeautjes, accessoires en decoraties. Ik maak diverse dingen, net waar ik zin in heb! Dit blog geeft je een kijkje achter de schermen!

"Monsters Haken" - deel 1/4: eerste indruk

Recensies haakboeken/-patronenPosted by Manon Decoraties 30 Apr, 2017 14:48

Kosmos Uitgevers heeft mij vorige week uitgekozen om het boek Monsters Haken te recenseren! Dat vond ik natuurlijk helemaal geweldig, want het concept is zo verfrissend en uniek (zie ook filmpje). Dat wilde ik graag proberen.

Het boek is een grote klapperbundel, waarbij je zelf combinaties kunt maken van armen, poten en hoofddelen met een standaard basislijf. Het boek bevat niet alleen haakpatronen, maar ook instructies voor keuzes in gaardikte en de invloed hiervan op de totale lengte van je monster. Voor de beginnende haker zijn er ook afbeeldingen en uitleg over basis- en gevorderde haaksteken. Het boek is perfect om mee te nemen naar je (klein)kind, zodat hij/zij helemaal zelf een eigen knuffelmonster kan samen stellen! Of gewoon voor mensen zoals ik, die leuke knuffels willen haken :)


Ik verdeel mijn recensie in vier onderdelen, waarvan dit korte overzicht het eerste deel is. Voor de gehele recensie maak ik 2 verschillende monsters uit dit boek. Ik ben halverwege mijn tweede monster en ik ben nog steeds enthousiast! Blijf op de hoogte voor de eindfoto's en natuurlijk de eindrecensie.

Liefs,
Manon


  • Comments(1)//blog.manondecoraties.nl/#post1