Ik ben Manon! - BLOG

Ik ben Manon! - BLOG

Manon Decoraties

MD is een handwerkbedrijf dat iedereen blij maakt met creatieve cadeautjes, accessoires en decoraties. Ik maak diverse dingen, net waar ik zin in heb! Dit blog geeft je een kijkje achter de schermen!

Patroon gehaakte octopussen vernieuwd

NieuwsPosted by Manon Decoraties 30 Oct, 2017 21:36
De gehaakte cactussen zijn altijd mijn meest gewilde serie geweest. Echter, dankzij het enthousiasme van oneindige stroom Franse klanten is de octopusserie op weg naar eigen roem! Hierdoor heb ik besloten het patroon te vernieuwen en verbeteren. Zo zijn de octopussen vanaf nu wat groter en van steviger acrylgaren!Ik krijg veel vragen over het maken van deze lieve octopussen voor coveuse baby's. Hoewel ik jullie graag blij maak op deze manier, zijn deze knuffeltjes NIET geschikt voor coveuse baby's! Coveuse knuffels moeten voldoen aan een streng eisenpakket en mijn octopussen zijn ontworpen als kraamcadeau ter decoratie.

Natuurlijk neem ik jullie feedback wel mee en ben ik begonnen met het voorbereiden van octopussen van 100% katoen die aan alle veiligheidseisen voldoen. Het is echter nog niet bekend wanneer deze octopussen in mijn shop komen.  • Comments(0)//blog.manondecoraties.nl/#post11