Ik ben Manon! - BLOG

Ik ben Manon! - BLOG

Manon Decoraties

MD is een handwerkbedrijf dat iedereen blij maakt met creatieve cadeautjes, accessoires en decoraties. Ik maak diverse dingen, net waar ik zin in heb! Dit blog geeft je een kijkje achter de schermen!

Etsy Made in NL - Leiden

NieuwsPosted by Manon Decoraties 27 Nov, 2017 21:43

Gisteren een heel succesvolle markt achter de rug op de Etsy Made in NL - Leiden markt. Aangezien dit de eerste keer is dat dit event in Nederland gehouden werd, hoop ik natuurlijk dat alle edities (Amsterdam, Utrecht, Maastricht en Leiden) succesvol genoeg zijn geweest om volgend jaar weer georganiseerd te kunnen worden! Maar eigenlijk twijfel ik daar niet aan.

Voor mij was dit ook weer een soort eerste keer. Hoewel dit mijn 4e markt was, is dit toch de 1e vintage&lifestyle markt waar ik heb gestaan! En dat merk ik meteen aan de verkoop. Een goede boost dus om het voortaan wat grootser aan te pakken en om vooral meer vertrouwen te hebben in mijn eigen bedrijf!


Ik weet dat het najaar het beste seizoen is voor mijn handwerk, omdat mensen graag leuke en unieke cadeaus willen kopen voor de feestdagen. Na gisteren hoop ik echter voldoende inspiratie te hebben opgedaan om ook in het voorjaar/zomer eens op een gave markt te kunnen staan! Een nieuwe uitdaging!

  • Comments(0)//blog.manondecoraties.nl/#post14