Ik ben Manon! - BLOG

Ik ben Manon! - BLOG

Manon Decoraties

MD is een handwerkbedrijf dat iedereen blij maakt met creatieve cadeautjes, accessoires en decoraties. Ik maak diverse dingen, net waar ik zin in heb! Dit blog geeft je een kijkje achter de schermen!

Het verhaal achter... de Octopussen

Het verhaal achter...Posted by Manon Decoraties 14 May, 2017 12:38

GEHAAKTE OCTOPUSSEN


Mini octopusjes, ik heb ze altijd al een keertje willen maken. Vandaag is het me eindelijk gelukt om ze toe te voegen aan de webwinkel!

Hoe kwam ik op dit idee? Veel van mijn klanten bestellen kraamcadeautjes of decoratie voor de babykamer. Dit inzicht in mijn doelgroep heb ik pas geleerd in het afgelopen jaar. In eerste instantie had ik hier namelijk niet aan gedacht, ik haak voornamelijk cactussen. Maar wist je dat veel mensen juist zachte cactussen op de babykamer willen hebben, in de kleurtjes van hun thema? Super leuk! Er komen binnenkort veel leuke babyproducten bij. Ik vind het ontzettend leuk om dit te ontwerpen!

Ik wist direct dat er zachte babykleurtjes gebruikt gingen worden voor deze babyserie. Maar dan sta je toch even stil. Welke kleur komt er voor mensen die het geslacht nog niet weten? En welke kleur past bij mensen die gewoon liever niet babyroze en babyblauw gebruiken? Het werd mintgroen!


Er komt een heleboel kijken bij het ontwerpen van knuffeltjes die bestemd zijn voor baby's. Er moeten keuzes gemaakt worden met betrekking tot de veiligheid. De octopussen hebben daarom veiligheidsoogjes en extra zorgvuldig afgewerkte draden. Helaas sabbelen baby's ook overal op, maar het karakter dat de tentakels aan het beestje geven wilde ik niet veranderen. Daarom vertel ik bij elke verkoop: dit product is geschikt voor decoratie of spelen onder toezicht. Baby's mogen er niet mee slapen.


Wist je dat: deze schatjes binnenkort ook onderdeel zullen zijn van leuke, kleine kraampakketjes!? Blijf dus op de hoogte! De pakketjes maken het nog leuker om dit beestje cadeau te doen of te krijgen smiley

  • Comments(1)//blog.manondecoraties.nl/#post5