Ik ben Manon! - BLOG

Ik ben Manon! - BLOG

Manon Decoraties

MD is een handwerkbedrijf dat iedereen blij maakt met creatieve cadeautjes, accessoires en decoraties. Ik maak diverse dingen, net waar ik zin in heb! Dit blog geeft je een kijkje achter de schermen!

Het verhaal achter... de Octopuscadeauset

Het verhaal achter...Posted by Manon Decoraties 28 May, 2017 21:33

Zoals ik al in mijn eerdere blog vertelde, wilde ik mijn octopusjes aanbieden in leuke, betaalbare cadeausets! Geschikt voor iedereen die gewoon graag iets kleins meeneemt voor die zwangere vriendin, wat toch uniek is. Hier zijn ze dan eindelijk!


Op de bovenstaande foto's zie je de vier verschillende combinaties: slabbetje, zuigfles, sokjes en fopspeentjes. Daarnaast zijn de zuigfles en fopspeen beiden in zowel roze als blauw verkrijgbaar. Elk pakketje is naar gelijke waarde samengesteld, met extra oog voor detail. Je wilt natuurlijk iets geven wat er niet alleen leuk uit ziet, maar ook nog eens extra handig is!

Op de achterkant van elke verpakking staat precies wat er zin zit en van welk materiaal het gemaakt is. Zo is het plastic natuurlijk helemaal BPA vrij en heeft elke set een gehaakte octopus (t.w.v. €6, zie hier mijn listing)!


Tot slot wilde ik de pakketjes niet al te zoet maken, dat zou niet passen bij mijn huisstijl. Daarom koos ik voor een stoer craftpapier voor mijn verpakking, met zwart gestempelde letters. De achterkant is geprint, maar de voorkant is voor elke cadeauset opnieuw handgestempeld! Ik ben heel benieuwd wat jullie van het resultaat vinden! Je kunt ze hier kopen, voor maar €9 per setje.

  • Comments(0)//blog.manondecoraties.nl/#post6