Ik ben Manon! - BLOG

Ik ben Manon! - BLOG

Manon Decoraties

MD is een handwerkbedrijf dat iedereen blij maakt met creatieve cadeautjes, accessoires en decoraties. Ik maak diverse dingen, net waar ik zin in heb! Dit blog geeft je een kijkje achter de schermen!

Het verhaal achter... de Wagenspanner/Speenkoorden

Het verhaal achter...Posted by Manon Decoraties 20 Jul, 2017 16:35

Er zijn nieuwe kraamcadeaus bijgekomen! Een project dat ik al langer wilde realiseren. Naast de voor iedereen betaalbare octopuscadeausetjes, wilde ik ook een luxer product maken. Zo was ik helemaal vrij in het ontwerpen van de wagenspanner en de speenkoorden smiley

Deze wagenspanner en speenkoord zijn binnenkort kant-en-klaar (apart) verkrijgbaar in mijn webwinkel, in de kleuren: mint, roze of blauw. Natuurlijk wordt elk cadeau weer mooi verpakt in de MD cadeauverpakking.


Op de achterkant staat weer een inhoudsbeschrijving en veiligheidsvoorschrift. Zo zijn de kralen van het speenkoord bijvoorbeeld bijtproof en kleurvast! En zo heeft de wagenspanner rammeldoosjes verwerkt in de pluches, voor een leuk rammelend geluid bij aanraking. Hierboven zie je een voorgaande bestelling. Zie je hoe leuk alles combineert als je hetzelfde kleurenthema gebruikt?

Maar MD zou MD niet zijn als ik niet aanbood om gepersonaliseerde wagenspanners en speenkoorden te maken. Dus iedereen kan ook een ander kleurenthema uitkiezen, of bijvoorbeeld de sterren en het konijn omdraaien. Vooralsnog vraag ik €4.50 extra op de bestelling indien er afwijkende kleuren gebruikt gaan worden. Dit dekt mijn kosten voor het bestellen van de kleuren die ik niet op voorraad heb.
  • Comments(0)//blog.manondecoraties.nl/#post7