Ik ben Manon! - BLOG

Ik ben Manon! - BLOG

Manon Decoraties

MD is een handwerkbedrijf dat iedereen blij maakt met creatieve cadeautjes, accessoires en decoraties. Ik maak diverse dingen, net waar ik zin in heb! Dit blog geeft je een kijkje achter de schermen!

Het verhaal achter... de Tote Bags

Het verhaal achter...Posted by Manon Decoraties 06 Aug, 2017 12:16


Ik ben weer druk bezig om de productenreeks van MD uit te breiden met nog meer leuke accessoires! Zo zijn er nu standaard Tote Bags verkrijgbaar, oftewel van die canvaslook draagtassen. Ik ga marktjes af op zoek naar leuke stoffen, waarna er altijd een paar tassen van gemaakt worden.

Met de herfst in aantocht heb ik twee warme herfstprints uitgekozen! Een print met bosdieren, blaadjes en paddenstoelen, en een vossenprint.


Ik wilde stevige tassen van kwaliteit maken, dus koos ik een linnenlook stof voor de print. Dit geeft hetzelfde idee als bij een canvas draagtas. Om de tas nog steviger te maken, heb ik de binnenkant geheel gevoerd met katoen. Hetzelfde katoen wordt gebruikt om de handvaten mee te maken.

De tas zelf is 31x30, met daarop nog handvaten van 28cm lengte. Je kunt de tas dus gemakkelijk om je schouder dragen! De onderkant is in hoeken genaaid, waardoor een volle tas gemakkelijk op de grond blijft staan. Omdat ik deze Tote Bags simpel wil houden, zitten er geen vakken of extra ritsen in. Dat wordt een project voor later!

Maak jezelf klaar voor de herfst met deze gave, handgemaakte Tote Bags! Verkrijgbaar in kleine oplages in mijn webwinkel, op=op! Heb je meer geduld, dan kun je altijd een bestelling plaatsen :) (Klik op afbeeldingen voor een vergrote versie)  • Comments(0)//blog.manondecoraties.nl/#post8