Ik ben Manon! - BLOG

Ik ben Manon! - BLOG

Manon Decoraties

MD is een handwerkbedrijf dat iedereen blij maakt met creatieve cadeautjes, accessoires en decoraties. Ik maak diverse dingen, net waar ik zin in heb! Dit blog geeft je een kijkje achter de schermen!

Nieuwe patronen voor de mini portemonnees

NieuwsPosted by Manon Decoraties 12 May, 2018 14:17

Shopupdate

Er zijn nieuwe zomerse prints toegevoegd aan de reeks mini portemonneetjes! De vossenpatronen waren erg populair, maar zullen pas weer terugkomen rond september 2018. Geniet nu lekker van deze frisse zomerpatronen, met hippy jungle print of ga terug naar de jaren 90 met deze stippen en geometrische figuren...

Natuurlijk zijn deze etuis ook weer volledig gevoerd en zijn ze gemaakt van 100% katoen!

Ga direct naar de shop:
Back to the 90s
Jungle vibes  • Comments(0)//blog.manondecoraties.nl/#post20

World of Etsy Spring SALE

NieuwsPosted by Manon Decoraties 18 Mar, 2018 10:03
22 t/m 29 maart 2018

Van 22 t/m 29 maart organiseert Etsy een World of Etsy Spring Sale, waarbij deelnemende Etsyshops 10-60% korting op hun producten geven! Natuurlijk doet Manon Decoraties hier ook aan mee. Tijdens deze uitverkoopweek profiteer je van 10% korting op ALLE producten in mijn Etsyshop. Maak hier dus zeker gebruik van!  • Comments(0)//blog.manondecoraties.nl/#post19

Nieuwe reisdagboeken in de shop!

NieuwsPosted by Manon Decoraties 05 Mar, 2018 20:35

De reisdagboeken waren vorig jaar snel uitverkocht. Dit jaar zijn ze vernieuwd, met een nieuw sluitsysteem. De leren flappen worden nu aan elkaar geregen met waxdraad, in plaats van bij elkaar gehouden door een elastische band. Er staan weer nieuwe exemplaren in de shop! Vergeet niet: elk exemplaar is uniek en kan maar één keer gemaakt worden. Daarom zal er altijd een nieuw aanbod in de shop komen.

Wat vind jij van het nieuwe, rustige uiterlijk? Ik ben er helemaal weg van! Bij elk exemplaar komt een leuk certificaatje:  • Comments(0)//blog.manondecoraties.nl/#post18

Leegverkoop cactussen

NieuwsPosted by Manon Decoraties 24 Jan, 2018 21:11

LEEGVERKOOP! Al mijn cactussen in de Etsyshop moeten weg! De gehaakte cactussen ondergaan dit voorjaar een metamorfose, waardoor het oude model niet meer verkrijgbaar zal zijn binnenkort. Ik heb nog een kleine voorraad gehaakte cactussen van de oude serie in de winkel staan. Grijp je kans en scoor nog een paar leuke cactussen voor de lage prijs van €5 en €6. OP=OP, en het gaat hard. Mis het niet. Natuurlijk houd ik jullie op de hoogte van de nieuwe serie zodra ik deze ga lanceren!

  • Comments(0)//blog.manondecoraties.nl/#post17

Het verhaal achter... de wenskaarten

Het verhaal achter...Posted by Manon Decoraties 24 Jan, 2018 21:08
Yes! Eindelijk. Al een jaar staat er een eigen wenskaartenserie in de planning, maar nooit vond ik de juiste uitstraling. Nu heb ik eindelijk de eerste 5 wenskaarten laten drukken in een kleine oplage. Ik ben razend enthousiast over de vrolijke uitstraling! Wat denk jij?


Elke kaart heeft een illustratie gemaakt door mijzelf, met waterverf en inkt. Daarna zijn alle illustraties digitaal omgezet tot vectors, zodat ik er een hoge drukkwaliteit van kon maken. Ik ben er helemaal weg van en hoop dat ik binnenkort weer kan werken aan een paar nieuwe illustraties.

Wist je dat ik al deze kaarten met de kerst heb getekend? Laten we zeggen dat mijn kerst de meest creatieve paar dagen van heel 2017 zijn geweest. Ik ben dan ook helemaal tot rust gekomen in de 'vakantie' die ik had.

De kaarten zijn gedrukt op semi-glossy kaartpapier van 350gram. De binnenkant is geheel blanco en beschrijfbaar. Dankzij de gekleurde enveloppen en de folieverpakking zijn deze wenskaarten lekker luxe. De kaarten zijn te koop voor maar €2.50 per stuk in mijn Etsyshop.
  • Comments(0)//blog.manondecoraties.nl/#post16

Het verhaal achter... de strikjes

Het verhaal achter...Posted by Manon Decoraties 07 Dec, 2017 17:48

Het was weer tijd om de kerstboom op te zetten en te versieren. Maar dit jaar was ik de typisch goud, rood en zilver helemaal beu. Daar zit totaal geen huiselijke sfeer in! Dus begon ik samen met mijn vriend met het zelf maken van landelijke hangers. Daarbij hoorden ook een reeks rode kerststrikjes! Ik maakte ze van een jute lint.

Het duurde even voordat ik het onder de knie kreeg, maar ik was al snel niet te stoppen. En tja, die boom werd toch wel erg vol. Ik vond het echter zo rustgevend om strikjes te draaien, dat ik er nog veel meer gemaakt heb. Nu kan ik er jullie ook mee blijmaken! Echte, originele kerststrikken van lint en jute, voor een kleine prijs! En hoe meer je er koopt, hoe voordeliger je uit bent!

Wat is jouw favoriete strik? Hieronder een overzicht:

-Rood met witte boompjes
-Rood met HOHOHO
-Goud met witte hartjes
-Wit met pastelgroene boompjes
-Rood met witte veren
-Zilver
-Groen gestreept

Ook zit elk setje van drie in een luxe cadeauverpakking!

  • Comments(0)//blog.manondecoraties.nl/#post15

Etsy Made in NL - Leiden

NieuwsPosted by Manon Decoraties 27 Nov, 2017 21:43

Gisteren een heel succesvolle markt achter de rug op de Etsy Made in NL - Leiden markt. Aangezien dit de eerste keer is dat dit event in Nederland gehouden werd, hoop ik natuurlijk dat alle edities (Amsterdam, Utrecht, Maastricht en Leiden) succesvol genoeg zijn geweest om volgend jaar weer georganiseerd te kunnen worden! Maar eigenlijk twijfel ik daar niet aan.

Voor mij was dit ook weer een soort eerste keer. Hoewel dit mijn 4e markt was, is dit toch de 1e vintage&lifestyle markt waar ik heb gestaan! En dat merk ik meteen aan de verkoop. Een goede boost dus om het voortaan wat grootser aan te pakken en om vooral meer vertrouwen te hebben in mijn eigen bedrijf!


Ik weet dat het najaar het beste seizoen is voor mijn handwerk, omdat mensen graag leuke en unieke cadeaus willen kopen voor de feestdagen. Na gisteren hoop ik echter voldoende inspiratie te hebben opgedaan om ook in het voorjaar/zomer eens op een gave markt te kunnen staan! Een nieuwe uitdaging!

  • Comments(0)//blog.manondecoraties.nl/#post14

Kom naar de Etsy Made in NL - Leiden Markt

NieuwsPosted by Manon Decoraties 19 Nov, 2017 16:35
Het is weer zover: de feestdagen staan voor de deur. Etsy Made in NL organiseert door heel NL de allerleukste Handmade & Vintage kerstmarkten. Zo organiseert de Leidse Etsy Community ook een kerstmarkt op 26 november. Natuurlijk doet Manon Decoraties hier ook aan mee. Kom dus gezellig langs en scoor nog snel die leuke Sint- en Kerstcadeaus, direct bij de maker zelf.


Locatie: Scheltema, Marktsteeg 1, Leiden.
Tijd: 11:00-17:00
Entree: gratis
Betaalmogelijkheden: bij mij kun je (contactloos) pinnen & contant betalen!

Klik hier voor het aanbod aan Etsy verkopers die op de markt zullen staan

  • Comments(0)//blog.manondecoraties.nl/#post13
Next »