Ik ben Manon! - BLOG

Ik ben Manon! - BLOG

Manon Decoraties

MD is een handwerkbedrijf dat iedereen blij maakt met creatieve cadeautjes, accessoires en decoraties. Ik maak diverse dingen, net waar ik zin in heb! Dit blog geeft je een kijkje achter de schermen!

MD in een nieuw jasje

NieuwsPosted by Manon Decoraties 30 Oct, 2017 21:29
Het werd tijd om het bedrijf in een nieuw jasje te steken, dus is er de afgelopen maand hard gewerkt aan deze verandering. Zo is er een gloednieuwe website gelanceerd, met een frisse uitstraling en meer informatie. De nieuwe homepagina weergeeft nu ook een actueel nieuwsoverzicht. Zo zie je meteen wat je gemist hebt!

Het stopt niet bij alleen de website. Per seizoen worden er nu nieuwe productfoto's gemaakt, die passen bij het nieuwe karakter van MD. Hieronder zie je een paar voorbeelden. Ik ga dus voortaan regelmatig naar buiten wanneer ik de kans zie om een mooie foto te maken!


MD heeft veel seizoensseries, die alleen te bestellen zijn in het desbetreffende seizoen. Dit heb je wellicht al gemerkt na het bezoeken van mijn Etsyshop. Om het overzichtelijker te houden zijn bepaalde series voortaan ook niet meer zichtbaar op de website, wanneer deze niet te bestellen zijn. Zo zijn op dit moment de lente- en zomerseries niet terug te vinden op de website.

Vergeet ook niet om de website te bekijken indien je dit nog niet gedaan hebt! Ga naar www.manondecoraties.nl


Je ziet het goed, dit is een nieuwe serie... Maar wat ik hier wil demonstreren is het feit dat MD nu producten fotografeert in samenwerking met modellen! Zo krijg ik hulp van kindermodel Brenda (bijna 11) en binnenkort ook van een nieuw damesmodel!  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.