Ik ben Manon! - BLOG

Ik ben Manon! - BLOG

Manon Decoraties

MD is een handwerkbedrijf dat iedereen blij maakt met creatieve cadeautjes, accessoires en decoraties. Ik maak diverse dingen, net waar ik zin in heb! Dit blog geeft je een kijkje achter de schermen!

Het verhaal achter... de Handwarmers

Het verhaal achter...Posted by Manon Decoraties 11 Nov, 2017 10:43

De Handwarmers zijn klaar voor de verkoop! Er zijn drie modellen gemaakt: Basis, Pompom en met Knopen. Hierboven zie je o.a. de pompom versie, waarbij er aan elke zijde drie stijlvolle pompoms gehaakt zijn. Ook zie je de versie met knopen. Alle handwarmers worden gemaakt in heerlijke najaarskleuren en zijn verkrijgbaar in drie maten: S, M, L. Voor kinderen raad ik ook maat S aan.

Handwarmers is een serie die ik al erg lang wilde produceren, maar waar het eerder nooit van gekomen is. Nu kan ik met trots zeggen dat het eindelijk zover is. Ook ben ik ontzettend blij met het resultaat van de fotoshoot met Agnes! Hoewel de handwarmers in eerste instantie verkrijgbaar zijn in de kleuren van de foto's, is het mogelijk om op aanvraag andere kleuren te bestellen.


De Basis Handwarmers worden o.a. gemaakt met kleurenmix garen. Zoals je op de bovenstaande foto ziet, kun je het groene model dus ook andersom dragen. Dit geeft meteen een ander karakter aan je handwarmers! Dit geldt natuurlijk ook voor het gele model.

Welke kleur past bij jouw najaarsoutfit? Laat het me weten!  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.